Dárky ke kompresorům

Chcete získat ke kompresoru dárek ZDAMA?

Vyberte si u nás kvalitní pístový kompresor od renomovaných výrobců Fini nebo Orlík a získejte spoustu výhod. Kromě kvalitních kompresorů vám poskytneme odborné poradenství, nabídneme možnost prohlídky a vyzkoušení kompresoru v některé z našich provozoven a budete mít do budoucna jistotu kvalitního záručního i pozáručního servisu přímo u nás. Na základě přání zákazníka jsme také schopni zpracovat analýzu a měření spotřeby, provedeme instalaci a zprovoznění kompresorové stanice.

Pístové kompresory Fini

Mezi nejprodávanější pístové kompresory patří řadu let kompresory italského výrobce Fini, který na trhu působí již od roku 1952.

Pístové kompresory Fini se dají rozdělit do kategorií podle využití na Hobby kompresory, Profesionální kompresory a Průmyslové kompresory. A my jsme si pro vás připravili dárky ZDARMA speciálně pro každou z uvedených kategorií.

 

Pístové kompresory Orlík

Historie české společnosti vyrábějící kvalitní pístové kompresory Orlík sahá až do roku 1954. Ve výrobním programu společnosti jsou bezmazné a mazné kompresory, spirálové a šroubové kompresory.

V naší nabídce si můžete vybrat skvělé kompresory určené do průmyslových provozů a pro aplikace, které jsou hodně náročné na množství dodávaného vzduchu.

A jaký dárek nabízíme k vybraným kompresorům Orlík?
Kromě již zmíněných benefitů odborného poradenství a servisu dostanete k vybraným kompresorům olej Orlík Compoil, ofukovací pistoli, pneuhustič, hadici a skvělé víno z rodinného vinařství SOL INVICTUS, které velmi doporučujeme ochutnat.

Nezapomeňte, že jsme tady denně pro vás a jsme připraveni vám s výběrem kompresoru odborně poradit. Kromě kompresorů značek Fini a Orlík jsme také výhradním distributorem kompresorů značky Atlas Copco, pro které rovněž poskytujeme záruční a pozáruční servis.

Můžete nás kontaktovat a také nás můžete navštívit v některé z našich provozoven v Lukově u Zlína, Olomouci či Brně.